Perth

KOLISIME TEISELE POOLE AUSTRAALIAT!

Kuna Cairnsis ja selle ümbruses me tööd ei leidnud siis hakkasime cv-sid üle Austraalia laiali saatma. Lõpuks saime tööpakkumise Dunsboroughsse, mis asub Perthist mõnisada km lõunas. Linna ümbruses on palju veiniistandusi ja sinna me töö saimegi.

Tulime Perthi laupäevaõhtuse lennuga ja saime ööbima couchsurfingust leitud kohta. Pühapäeva hommikul oli veidi aega linna avastada, aga peamiselt käisime ringi selle mõttega, et leida farmitöö jaoks sobivad riided.

Perth on palju palju suurem kui Cairns. Cairnsis polnud eriti kõrgeid hooneid, see oli selline keskmise suurusega troopiline linnake. Perthis on palju rohkem, mida vaadata, siin on segamini vanad ilusad hooned ja uued ärimajad, mis jätab kokku eriti laheda mulje.

Perthist sõitsime bussiga Busseltoni, mis oli 4 tunni kaugusel. Sealt pidime sõitma järgmise bussiga Dunsboroughsse, aga tuli välja, et peale kella nelja enam busse ei käi. Tahtsime tellida takso, aga sealt öeldi, et 20 km kaugusele Dunsboroughsse saaks 60 dollariga. Otsustasime siis, et võtame poest süüa ja siis proovime häälega kohale minna.

Hääletasime tund aega kuni meid lõpuks peale võeti. Siin on muideks väga külm praegu, öösiti ainult 6 kraadi, päeval 15-18.


Busseltoni jõudsime päikeseloojangu ajaks. Hääletasime juba pimedas.

Aga lõpuks jõudsime ikkagi õnnelikult kohale ja juba homsest hakkame tööle.
Järgmise korrani!

Piia ja Alek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s